Focus op de mens voor de lens

Simpel en snel uw foto’s afdrukken bij Fotostudio Heno

1.650 foto’s op uw telefoon, waarvan u geen enkele afdruk heeft. Herkenbaar? U bent niet de enige. Uw dierbaarste herinneringen en mooiste momenten op de gevoelige plaat vastleggen en op social media delen was nog nooit zo makkelijk. Het laten afdrukken van uw foto’s, zowel analoog als digitaal in kleur of zwart-wit, gaat bij ons net zo simpel en snel. 

Van digitale foto naar prachtig plaatje

Direct vanaf uw Facebookaccount foto’s laten afdrukken, het kan heel eenvoudig bij Fotostudio Heno. Het enige wat u hoeft te doen is via onze computer inloggen op Facebook en de foto’s selecteren in uw album. Vervolgens kiest u het formaat en het soort papier waarop de foto’s worden afgedrukt. Uw foto’s zijn direct klaar.

Vanuit uw telefoon zo in de hand

Staan er in uw telefoon foto’s die het inlijsten waard zijn? De smartphones van tegenwoordig (bijvoorbeeld Apple, Android en Windows) maken kwalitatief goede foto’s die u prima kunt afdrukken. Bij ons kunt u via bluetooth, micro-SD en USB-kabel of -stick vanaf uw telefoon uw favoriete foto’s afdrukken. Selecteer de foto’s en kies het formaat en soort papier.

Snelle fotoservice

Lang wachten op uw foto’s? Niet bij Fotostudio Heno in Amsterdam. Binnen 15 minuten liggen ze al klaar. Voor deze fotoservices bezoekt u ons op de Linnaeusstraat 78 of Vijzelstraat 3.

Kom langs

Speciale fotoverzoeken en cadeauartikelen

Een foto laten bedrukken op een medaillon of afdrukken in een extra groot formaat tot 100x300 centimeter, het kan bij Fotostudio Heno. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment hangers in goud en zilver waarin u uw foto kunt laten graveren. Of doe eens iets geks en laat een karikatuur maken van een bestaande foto.

We plaatsen uw foto ook op:

 • mokken
 • glazen
 • T-shirts
 • puzzels in a4-formaat
 • onderzetters
 • kaarsen
 • knuffelberen
 • placemats
 • draagtassen
 • hobbyschorten
 • koksloven

Ook voor een persoonlijk cadeau komt u dus naar Fotostudio Heno in Amsterdam.

Afspraak maken

Analoge film ontwikkelen en afdrukken

Net zoals in de muziekindustrie vinyl weer in is. Is er een revival van analoog fotograferen. Wij hebben een 1 uur service voor het ontwikkelen en afdrukken van uw kleurenfilm in de Vijzelstraat. U kunt uw film ook in onze andere filialen inleveren, maar dan duurt het wat langer.

Tevens verzorgen wij het digitaliseren van uw “oude” negatieven of dia’s.

Vakvergrotingen

Vergrotingen tot en met formaat 100 x 300 cm en afgedrukt op professioneel 250 grams fotopapier zijn bij ons dezelfde dag en vaak al binnen een uur gereed. Onze vakvergrotingen zijn uitermate geschikt voor een perfecte zwart-wit print zonder kleurzweem. 

Afdrukmateriaal

Wilt u iets bijzonders? Laat uw foto eens afdrukken op canvas, plexiglas, aluminium of steigerhout.

Zwart-wit film ontwikkelen en afdrukken