Focus op de mens voor de lens

Professionele studiofotografie in Amsterdam

Altijd al een mooie, sfeervolle portretfoto willen maken van uzelf of samen met uw gezin? Of wilt u een professionele profielfoto maken voor op uw LinkedIn, Facebook of ander socialmediaplatform? Loop dan onze fotostudio binnen op de Vijzelstraat 3 of Linnaeusstraat 78 in Amsterdam. 

Portretfotografie

Wilt u een mooie portretfoto laten maken van uzelf samen met bijvoorbeeld uw gezin, collega's of teamgenoten? Kom dan langs bij Fotostudio Heno. De portretfoto's kunnen worden gemaakt in zowel kleur als zwart/wit. De professionele portretfoto wordt gemaakt in een studio waarbij u ook een bijpassende achtergrond kunt kiezen voor speciale effecten.

Profielfoto's

Voor LinkedIn, websites en sollicatiebrieven is een professionele profielfoto van groot belang. Met een goede profielfoto geeft u een compleet beeld van uzelf wat professioneler overkomt. Wilt u graag een profielfoto laten maken, kom dan gerust langs bij ons. U kunt de foto in elke gewenste resolutie krijgen voor het optimale resultaat.

Groepsfotografie

Wilt u een groepsfoto laten maken? Dat kunt u laten doen bij Fotostudio Heno. Voor groepen tot 5 personen kunt u gewoon langskomen wanneer het u uitkomt. Groepen van 5 tot 25 personen moeten we inplannen. Daarom raden we aan om vooraf een afspraak te maken. Een groepsfoto met uw gezin, vrienden, collega's of bijvoorbeeld sportteam laat u maken bij Fotostudio Heno.

Baby/new born fotografie

Uw pasgeboren baby kunnen we mooi vastleggen op beeld. Met babyfotografie legt u de momenten van uw new born vast voor later. De ontwikkeling van uw baby wordt door professionele fotografen mooi weergegeven in een foto. Baby's veranderen snel maar met babyfotografie wordt de herinnering vereeuwigd in een mooie foto. 

Model- en Castingfotografie

In onze fotostudio kunt u ervaren hoe het is om als model gefotografeerd te worden. Onze modelfotografie is speciaal bedoeld om u als model vast te leggen op professionele wijze. Heeft u foto's nodig voor een casting? Dan kunt u ook bij ons terecht. We kunnen de foto's in elke gewenste resolutie leveren. Castingfotografie voor uw portfolio laat u bij Fotostudio Heno doen.

Zwangerschapsfotografie

Elke zwangerschap is bijzonder. Bij Fotostudio Heno maken we een prachtige, professionele fotoserie op een esthetisch verantwoorde wijze. Hoe meer volume uw buik heeft, des te mooier is het resultaat. Daarom adviseren we om vanaf 7 maanden zwangerschap de fotoshoot in te plannen. U kunt ook een combinatiesessie doen met uw man (en kinderen). Een fantastische herinnering voor het hele gezin.

Artistiek naakt fotografie

Artistieke naaktfotografie laat het lichaam in al zijn glorie zien. De ervaren fotografen van Fotostudio Heno maken uw artistieke naaktfoto's op professionele wijze. In onze fotostudio kunt u kiezen uit meer dan 200 achtergronden om de foto's extra kracht bij te zetten. Neem gerust contact met ons om vooraf het een en ander door te spreken voor we gaan fotograferen.

Medische fotografie

Na een ongeluk of medische ingreep is het soms noodzakelijk om voor de verzekering een foto te maken van uw letsel. Onze fotografen gaan met deze fotoverzoeken altijd discreet om, zodat u zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens het fotograferen.

Nostalgie fotografie

Terug naar vroeger met nostalgische foto's. Ga terug naar de tijd van uw grootouders. In verschillende settings kunt u met een groep tot 25 personen foto's laten maken in de stijl van begin vorige eeuw. De achtergrond en fotostijl is nostalgisch, maar de fotokwaliteit is van tegenwoordig.

Let op!!! Door de volumineuze opslag van kleding en accessoires kunnen we deze foto's alleen maken op ons filiaal in de Lineausstraat te Amsterdam.

Bedrijfsreportages

Alles wat u wilt laten fotograferen voor uw bedrijf kunnen we voor u doen. Productpresentaties, jubileumfeesten, gastenontvangsten en recepties zijn enkele voorbeelden van bedrijfsreportages die we doen. Neem gerust contact met Fotostudio Heno om een offerte op te vragen

Trouwreportages

Deze prachtige dag uit uw leven kunt u herbeleven wanneer u maar wilt met prachtige huwelijksfoto's. Ieder huwelijk is anders. Door onze jarenlange ervaring weten we goed hoe uw foto's het mooist tot uiting komen. De opnames worden in ons eigen vaklaboratorium afgedrukt. Neem vrijblijvend contact op.