Online Print Service

Wij verzoeken u de onderstaande informatie even goed door te lezen

Bij Fotostudio Heno drukken wij alle foto's in eigen beheer af, of u er nu voor kiest om de foto's in de winkel af te laten drukken of met onze online printservice te laten verwerken. Om uw foto zo optimaal als mogelijk te verwerken, worden alle foto's per stuk beoordeeld en afgedrukt.

Startkosten

Voor online orders rekenen wij startkosten van 1 euro. Dit bedrag is nog niet verwerkt in uw bevestigingsmail en wordt in de winkel aan u doorberekend.

Orders boven de €150,00

Besteld u een grote order, die boven de €150,00 uit komt. Dan vragen wij u een aanbetaling te doen van minimaal 50% van het totaalbedrag. Alvast bedankt voor uw begrip.

Afhalen Alle foto's die voor 15.00 uur online zijn besteld, liggen standaard na 17.00 uur voor u klaar op het filiaal waar u de foto's wilt afhalen. Indien u uw foto's op een specifiek tijdstip wilt komen afhalen, verzoeken wij u dit aan te geven in een aanvullende email gericht aan het betreffende filiaal.

Telefoonnummer Het telefoonnumer bij ons invullen is niet verplicht. Toch zouden we het erg op prijs stellen als u deze invult. Bij vragen en/of onvoorziene omstandigheden kunnen we dan namelijk direct contact met u opnemen over het afdrukken van uw foto's. Bij orders boven de 50 euro is een telefoonnummer zeer gewenst.

Bewerkte foto's Heeft u de foto's bewerkt, wilt u dit dan aangeven in een aanvullende email aan de betreffende winkel.

Afwijkende fotoformaten of -wensen In de online printservice heeft u de keuze om alle standaard fotoformaten af te drukken. Heeft u een foto die onze speciale aandacht vereist, omdat deze bijvoorbeeld in een lijst gaat met een afwijkend formaat, of u wilt een kleurenfoto om laten zetten naar zwart-wit, dan is dit geen probleem! 

U kunt de aanvullende informatie onder vermelding van uw ordernummer mailen naar één van de onderstaande filialen waar u de foto('s) wilt afhalen.