Focus op de mens voor de lens

Pasfoto’s laten maken bij Fotostudio Heno in Amsterdam en Zaandam

Laat uw pasfoto maken door een gecertificeerd pasfoto specialist. Wij van Studio Heno maken pasfoto's voor alle landen, in elk formaat.

Pas- en Visumfoto's volgens buitenlandse specificaties

In ieder land gelden andere regels en eisen voor pasfoto’s op officiële documenten. Fotostudio Heno houdt rekening met de specificaties die zijn gesteld door het land waarvoor u een pasfoto nodig heeft.

Bezoek 1 van onze 4 vestigingen in Amsterdam en Zaandam voor het maken van een pasfoto voor buitenlandse documenten. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. 

Babypasfoto’s

Sinds 2012 is een identiteitsbewijs voor uw (pasgeboren) kind verplicht als u naar het buitenland reist. Een bijschrijving in het paspoort van de ouders is sinds dat jaar ongeldig. Bij Fotostudio Heno kunt u met uw kindje langskomen voor het maken van een pasfoto (niet op de Stopera Passage)

Profielfoto's

Voor uw LinkedIn pagina, een website of sollicatie wilt u natuurlijk een professionele en representatieve pas- of studiofoto laten maken. U kunt deze foto in elke gewenste resolutie aangeleverd krijgen van ons.

Pasfoto op locatie

Is het voor u niet mogelijk om naar onze fotostudio te komen? Dan kunnen we ook bij u langskomen. Maak een afspraak door ons te bellen of te mailen.

 

Studiofotografie in Amsterdam